pondělí 3. prosince 2012

Maybelline Color Tattoo - On and On Bronze

Ahoj. Ano, i já jsem musela legendární Color Tattoo vyzkoušet. A ano i já je budu chválit. Ano i já si chci koupit další odstín. A ano i já na ně píšu recenzi :)
Koupila jsem si je, když jsem měla utrácecí náladu v Rossmannu. Stály 149,-, ale rozhodně koupi nelituju. Proto bych určitě doporučila do nich investovat.
Nanáším je prstem, protože mají takovou krémovo-máslovou konzistenci. Jejich výhoda je, že i když je jejich konzistence taková, jaká je, neslévají se atd, jako to u jiných stínů krémovější konzistence bývá. Pigmentace je úžasná a doopravdy stíny vydrží celý den! Měla jsem je několikrát, dokonce i tělocvik a trošku toho potu přežily. Nehnou se ani když si na oko omylem šáhnete, nic vám na prstě nezůstane. Prostě jednička s hvězdou a dvakrát podtržená! :)
Jedno přejetí prstem, promiňte za trošku rozostřenou fotku...
No a "otření" prstu. Jak vidíte, pigmentace je super. No a nakonec k ménu odstínu. Vybrala jsem si krásnou bronzovou, takovou do kovova. Vypadá krásně i na víčku bez jakéhokoli jiného stínu. Jmenuje se On and On Bronze a chtěla bych si koupit ještě ten zlatý - Eternal Gold. A pak už mi to bude stačit :D
Takže abych to shrnula. Vyvodím z toho asi očekávaný závěr, ale není tu, co bych vytkla. Kupte si to a nebudete litovat ;)
Vlastníte nějaký Color Tattoos? Jste spokojené?
P.S. Dneska byla pěkná kosa, co?
P.P.S. Kdo má rád soutěže a kosmetiku Benefit, nechť se zúčastní soutěže u mé milované Vivi :)
Klára

4 komentáře:

  1. Milá Klárko, zase další důkaz toho, že Maybelline prostě přesně ví, co se sluší a patří - tzn. vyrábět kvalitní kosmetiku za super ceny. Jejich řasenku Great Lash používám už deset let (v podstatě od tý doby, co se líčím), stejně tak jsem věrná jejich leskům na rty, teď jsem se nově zamilovala do BB creamu a i na jejich korektory nedám dopustit ;-). ALE tenhle malý zázrak vůbec neznám, musím to napravit. Děkuju za tip a děkuju i za zmínku o mé soutěži ♥.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bys měla napravit :) Opravdu to stojí za to! Po Great Lash taky už nějakou dobu pokukuju, tak asi neodolám a koupím si jí, až mi vyschne má Super Extra Lash...

      Vymazat
  2. Ta barva je hrozně pěkná, taková univerzální :)

    OdpovědětVymazat
  3. mna color tatoos boom obisiel, takze doma ziaden nemam a na moj podiv ani po nom netuzim:D

    OdpovědětVymazat