pátek 7. prosince 2012

Rimmel London - pudr Stay Matte

Ahoj! Píšu až dneska, protože jsem měla hrozně moc učení a psát článek už jsem prostě nestíhala. Jsem tak ráda, že je pátek, konečně to všechno dospim a zítra budu zdobit perníčky :) Jupíí! Udělám nějakou tu fotku... Ale teď už k dnešní recenzi.
Tento pudr si myslím, že znáte. Kdo ne, nechť si přečte tento článek.
Pudr jsem si koupila asi před měsícem v Rossmanu, se slevou byl asi za 60,-Kč, takže nekupte to. Pudr už jsem potřebovala a tento se mi jevil jako vhodné řešení.
 Pudr je jemňounce namletý, trošku práší a má v sobě nepatrné třpytky. Ale na obličeji to není moc vidět. Matuje hezky, přirozeně, bez nějakého velkého zatížení vydrží celý den. Pokud jdete třeba cvičit nebo tak něco, chce to pak přepudrovat.
Jinak já mám odstín 03 Peach Glow, myslím, že i pro bledulky mají vhodné odstíny, 01 mi přišla fakt hodně světlá.
No to je asi všechno, co jsem Vám chtěla o tomto pudru napsat. Určitě bych Vám ho doporučila, je za slušnou cenu a je super. Máte s tímto pudrem zkušenosti?
Užijte si víkend!
P.S. Kdyby Vás zajímalo něco, co jsem nezmínila v článku, klidně se ptejte v komentářích nebo na formspringu.
Klára

3 komentáře:

  1. Taky jsem ho koupila za 60 kč v Rosmannu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Doporučila sem ho mamce, já sem si nedávno koupila od Astoru, ale přemýšlím, že se k němu zase vrátím. Začínám mít pocit že něco bude na tom, jak Lucka z http://getthelouk.com/ říká, že na pudru tolik nezáleží jako na kvalitním make-upu.

    OdpovědětVymazat