čtvrtek 18. dubna 2013

Kosmetický TAG

Ahoj!
Dneska nám odpadly poslední dvě hodiny, tak jsem přišla domů strašně brzo. No a tak jsem si řekla, že si dodělám resty do školy, ať mám pokoj :) No a teď si dávám malou přestávku a napadlo mě udělat pro změnu nějaký ten TAG. Narazila jsem na tento, celkem se mi zalíbil a doufám, že vás bude bavit!

  1. Kolikrát denně si čistíš pleť? Večer se celá kompletně odlíčím a pleť vyčistím, ráno si jen obličej opláchnu vodou :)
  2. Jaký máš typ pleti? Podle toho, jaký je roční období a taky podle části obličeje. Například na spáncích mám strašně suchou pleť a tak jí musím každý ráno a večer krémovat. Čelo mám zas mastnější a zbytek pleti normální :D Je to zmatek!
  3. Který produkt momentálně používáš na odlíčení/čištění pleti? Odličovací mléko od Garnier a na dočištění pleťovou vodu od Balea (na první fotce)
  4.  Používáš peeling? Čas od času, asi tak jednou za dva týdny.
  5.  Jaký pleťový krém používáš? Mám nějakou miniaturku od SebaMed (je vidět první fotce)
  6.  Máš pihy? Mám, ale ne nějaký kvanta :) 
  7.  Používáš oční krém? Ne.
  8.  Jaký make-up momentálně používáš? Nedávám si makeup na celý obličej, pouze na nějaká zarudlejší místa, nebo na akné... Ale používám Match Perfection od Rimmel.
  9.  Jaký máš barevný tón pleti? Světlý až střední. Naštěstí nejsem ten případ bledulky, která nemůže sehnat světlý makeup.
  10.  Co si myslíš o umělých řasách? Používáš je? Nepoužívám a líbí se mi jen takový ty decentní. Nesmí to být takový ty vějíře, který vytváří vítr, pokaždý když zamrkáš...
  11.  Věděla jsi, že by jsi měla měnit řasenku každé 3 měsíce? Věděla, ale nedodržuju to. Asi to neni úplně nejlepší, ale když ta řasenka není vyschlá, proč bych jí měla vyhazovat?
  12.  Jakou značku řasenky momentálně používáš? Maybelline!
  13.  Používáš podkladovou bázi pod make-up? Ne, použila jsem jí asi jednou :D
  14.  Používáš podkladovou bázi pod oční stíny? Také ne, bohužel. Mám ale takové stíny, které bázi nepotřebují - rozhodně doporučuju paletky Sleek!!
  15.  Myslíš si, že vypadáš dobře bez jakéhokoliv make-upu? No, jak kdy. Někdy si řikám, že vypadám jak zombie a někdy si na sebe dám jen korektor a pudr a řeknu si, teda ty ale nevypadáš tak špatně :D Ale stejně si nakonec tu řasenku dám :))
No a to je všechno. Doufám, že se vám tenhle TAG zalíbil a budete v něm třeba i pokračovat :) Kdyby jo, klidně mi dejte odkazy do komentářů, ráda si počtu. Mějte se krásně a užijte si dnešní krásný počasí, protože už zítra se to má zkazit :(
Pa!
Klára

3 komentáře:

  1. moc pěkný TAG! :) taky nedodržuji u řasenky dobu
    3 měsíců, někdy vydrží déle a někdy i méně :D

    OdpovědětVymazat