čtvrtek 25. dubna 2013

AVON - Ideal Luminous Highlighter

Ahoj!
Dneska tu mám pro vás recenzi na můj první rozjasňovač a to od značky Avon :) Tak se na to rovnou vrhnem!


Tenhle rozjasňovač jsem si vybrala k Velikonocům, protože babička má doma věčně ty avoňácký katalogy :D Nevinně jsem listovala a když babička řekla, že si k Velikonocům můžu něco vybrat, zajásala jsem. Vybrala jsem si tenhle rozjasňovač, protože ještě žádný nemám a chtěla jsem ho vyzkoušet. Podle obrázku jsem si myslela, že to bude i něco mezi tvářenkou a rozjasňovačem, protože vypadal dost růžový. Když jsem ho ovšem otevřela a vyzkoušela, zjistila jsem, že se není čeho "bát", protože má jen růžový nádech a tudíž nic drastickýho.

Omlouvám se za rozostřený obrázek, ale nevšimla jsem si toho...


První, co se mi na něm okamžitě zalíbilo, je ten vytlačený 3D reliéf. Působí to na mě až takovým luxusním dojmem :) Balení je celkem veliký - asi 7x7cm (speciálně pro vás jsem to změřila :)) ale váhodou je opravdu veliký zrcátko přes celou tu vyklápěcí část.
Rozjasňovač má teda narůžovělý nádech, má zlatavé, teplejší odlesky a obsahuje jemné růžovo-zlaté třpytky. 


Lépe vyfotit mi to nešlo, foťák ne a ne ty třpytky zachytit.
Nevýhodou tohohle rozjasňovače je, že strašně práší. Jen tam zajedete štětcem a hned se vám to ropzrkne všude kolem. Na tváři vypadá hezky, vydrží zhruba šest hodin, ale už není tak výrazný, na tvářích najdete pouze jemný třpyt.
Nevím, kolik stál, už si to nemapatuju, ale asi kolem 150,- korun, možná víc, možná míň. Už fakt nevim.
Jako rozjasňovač mě nezklamal, pouze to prášení mě mrzí, pak máte celý ten plast okolo zaprasený růžovym práškem :D Každopádně se nebráním tomu, vyzkoušet nějaký nový rozjasňovač, abych mohla mít nějaký porovnání.
Jaký používáte vy a mohly byste mi doporučit? Znáte tenhle?
Mějte se krásně, já se chystám jít ještě ven na zmrzku!! :)
Klára

7 komentářů:

  1. Páni, vypadá dobře ale já nemám ráda když jsou v tvářence třpytky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, on je to rozjasňovač, ale podle barvy se tváří jako tvářenka :D Ale není, opravdu ta růžová není skoro vůbec pigmentovaná, takže na lícních kostech to vypadá fakt dobře :)

      Vymazat
  2. Odstínově nevypadá špatně, trochu mi připomíná Orgasm od NARS :))Jinak...neznám ho, katalog Avonu jsem neviděla již pár let. Já mám ráda skinfinishe od MACu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ho mám už tak 2 měsíce a je super, ty třpytky pak ani nejdou moc vidět, přijde mi že krásně rozjasní.:) S tím prášením, máš pravdu, vždycky je to všude kolem.:D

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá skvěle. Máš krásný blog :)

    OdpovědětVymazat
  5. moc hezky blog, ted jsem ho objevila:)

    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat