čtvrtek 4. dubna 2013

Maybelline - řasenka Colossal Volum' Express |RECENZE|

Ahoj!
Dneska jsem tu s recenzí na mojí momentálně nejoblíbenější řasenku a to Maybelline Colossal Volum' Express, kterou jsem si koupila....pf... asi před měsícem s 25% slevou v Tetě. Slyšela jsem na ní celkem dobré hodnocení a definitivně mě "přemluvila" Lucka z GetTheLouk, která jí pokaždý vychvaluje jako nejlepší řasenku z drogérie. A tak jsem neváhala a šáhla právě po ní :)
Asi začnu obalem, který mě velmi zaujal a moc se mi líbí kombinace žlutý a fialový, krásně to rozzářilo mojí skromnou make-upovou sbírku, která se ale pomalu rozrůstá.
Kartáček je jedním slovem úžasný. Moc mi vyhovuje, je větší, ale ne mega, je krásně hustý a směrem ke konci se trošku zužuje. Řasy krásně zahustí už v jedné vrstvě, natočí a neslepuje. V druhé vrstvě, kterou dávám málokdy už je trošku slepí, ale není to žadná trága, jak uvidíte na další fotce.
Já si řasy líčím tak, že si dám první vrstvu, a pak druhou vrstvou jen pročísnu vnější polovinu řas, jestli to tak jde říct :D Jinak barva je krásně černá a řasenka neopadává pod oči a ani se neobtiskává na horní víčko.
Řasy nemám nijak dlouhý, ale nestěžuju si. Jediný co mi vadí je, že opravdu musím použivat řasenku, protože i když je nemám krátký, tak je mám světle hnědý, takže nejsou vůbec vidět. Třeba sestřenice má skoro černý řasy a když si je nalíčí, je to jen malý rozdíl - šťastná to holka :) Ale musíme být rády za to, co máme, že? :))
Jinak na konec bych řekla, že řasenka stojí něco kolem 200,-, ale jsou na ně často slevy a tak se vyplatí si počkat ;)
No a to je asi všechno a budu ráda, když mi  napíšete, jaká je vaše oblíbená řasenka a jestli jste někdy měly právě tuhle Colossalku a jaký na ní máte názor. Uf!
Mějte se krásně, zítra je pátek, takže blázni mají svátek. Přijímám gratulace!
P.S. v sobotu jedu s rodinou na nákupy do Německa, tak snad si pořídím něco na jaro, abych to počasí trošku popohnala! Ta zima mi už leze na mozek. Takže v neděli bude možná nějaký ten haul, či co.
Teď už ale fakt končím. Pa
Klára

9 komentářů:

  1. Tuhle jsem nikdy nezkoušla, ale vypadá hezky... jinak moje oblíbená je Loreal...s collagenem...

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto řasenku používám už třetím rokem..a jsem s ní naprosto spokojená :) Nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla, a to, že jsem jich vyzkoušela hodně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rasenky od Maybelli jsou v blogovém svět legendární. Rozhodně patří k těm nejlepším, které se dají v drogerce koupit:). Sama jednu mám:).

    OdpovědětVymazat
  4. uvažujem nad kúpou novej riasenky, takže mi to padlo dosť vhod :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá pěkně, možná někdy zkusím,ale ted mám jednu zamilovanou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tý jo, i v první vrstvě vypadá krásně.

    OdpovědětVymazat
  7. Mala som, a moje už od prírody dlhé a husté riasy ešte viac skrášlila! :) odporúčam dámy ;) lepšia ako rocketka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já ji zatím nezkoušela, ale mamka na ní nedá dopustit:)

    Zvu tě k sobě na giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. máš nádherné oči:)

    OdpovědětVymazat