sobota 20. dubna 2013

mini HAUL [H&M, Maybelline, C&A]

Ahoj!
Dneska mám pro vás takový malý nákupy, který jsem uskutečnila včera s mamkou! Nakupovala jsem převážně ve slevě a jsem na sebe moc pyšná! :D Po delší době jsem si opět udělala radost něčím novým, tak se vám musím pochlubit.

Nejdřív jsem zašla do "háemka", kde jsem měla vyhlídnutý tenhle haircuff. Už delší dobu se mi to na ostatních slečnách hrozně líbí, no a tak jsem si udělala radost. Stál 49,-Kč. Pak jsem zašla ze zvědavosti do Six, kde byl podobný haircuff za 100. Takže doporučuju se nejdřív poohlídnout a pak kupovat ;)

Pak jsem zašla do Rossmanna, protože jsem měla akci 1+1 na Maybelline a ještě 10% slevu k tomu. Tak jsem si koupila Color Whisper v růžovém odstínu 130 Pink Possibilities a pak ještě jeden kamarádce k narozkám - růžovo-nude odstín 720 Mocha Muse. Měli je ve slevě za 100, takže jsem platila jen 90,-Kč i se slevou. Nakonec mě tedy vyšel jeden jen na 45,-Kč!! Super cena, co říkáte? :) Zatím jsem na začátku zkoušení, ale zatím spokojenost. Sice výdrž malá, ale barvička hezká!
No a nakonec jsem byla v "céáčku", kde jsem měla vyhlídnutý tenhle šátek. Stál 225,- , ale měla jsem 25% slevu, takže mě vyšel na něco přes 160,-Kč! 
Včera jsem tedy nakupovala úsporně a mám z toho hroznou radost :D
Budu ráda, když mi napíšete svoje zkušenosti s Color Whisper a taky něco, s čím jste si v poslední době udělaly radost :)
Jinak v pondělí a v úterý mám volno - na škole jsou přijímačky. Jupí :))
Mějte se krásně a hezkej, i když zamračenej víkend!
Klára

7 komentářů:

  1. Tý jo, krásný věci sis koupila.)) Tu rtěnku od Maybelinne mám taky i stejný odstín))

    OdpovědětVymazat
  2. Whisper Maybellinek mám už 6 odstínů, taky jsem využila akci na 1+1 zdarma a jsem maximálně spokojená :) Jinak ten hair cuff ve zlaté ještě nemám a musím ho pořídit :) Mám stříbrný a matný černý a vypadá to opravdu strašně dobře :) Ale je teda pravda, že tu stovku bych do toho neinvestovala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Color Whisper od Maybelline jsem si tento týden koupila taky, měla jsem ten kupón z Ona dnes a vybrala jsem si taky odstín 130 a ještě světle růžovou 120. Zatím jsem ji vyzkoušela jen jednou, ale vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mě vždycky potěší, když dobře nakoupím ve slevách :-) Z CW mám Orange attitude a Lust for blush a nadšená z nich moc nejsem, hrozně mi vysušují pusu :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem využila akci na 1+1 zdarma a s tou rtěnkou jsem hrozně spokojená, jak říkáš výdrž sice není moc dobrá ,ale za to barvy jsou opravdu úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že rtěnka musí mít krásnou barvu!
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju slevy, i když jde jen o trik obchodníků, na mě to má uplně vzorový efekt. Mě snad ani nakupování bez slev nebaví. :D Jinak nad tím Color Whisperem jsem už taky přemýšlela, ale nakonec jsem si za podobnou cenu udělala radost a koupila si další rtěnku KateMoss.

    OdpovědětVymazat