pondělí 29. října 2012

blabla

Ahoj. Omlouvám se za dnešní článek, ale plánovala jsem něco úplně jiného. Přišla jsem domů a chtěla Vám udělat recenzi na další podzimní lak + ještě jsem si na něj udělala ty měsíčky. Ale pak jsem se musela učit a nakonec to dopadlo tak, že když už jsem si na to vzpomněla tak už byla tma. Takže holt až zítra. Proto dneska bude jen takový kecací článek, doufám, že Vám to nevadí...
Opět jsem se mrkla na oasap a našla tam tuhle skvělou kabelku - klik. Stojí 28 dolarů, což není tolik, ale teď tam mají ještě akci 25% ceny dolu, takže stojí jen 21 dolarů = zhruba 420 korun, což se mi zdá za takovou kabelku hodně dobrý... Ale právě jsem se s Váma chtěla poradit, jestli s tímto obchodem máte nějaké zkušenosti. Už jsem se Vás jednou ptala, ale přece jenom, čím čerstvější info, tím lepší. Někde jsem slyšela, že to je super, že to přišlo asi po dvou týdnech, a někdo píše, že mu to ani po měsíci nedošlo a ani neví, jestli dojde. Takže tomu bych se ráda vyvarovala... Děkuju předem.
Jinak dneska jsem měla ve škole tu bobble láhev. Řeknu Vám, vypadá stylově :D Myslím, že voda se v chuti možná trošku liší, když je přefiltrovaná, prostě tam nejsou cítit ty látky, ale ještě to musím důkladněji prozkoumat při dlouhodobějším užívání :) Pak možná bude nějaká ta recenze. Mám pro Vás taky fotku, fotila jsem jí asi v sobotu...
No to je asi všechno, co jsem měla na srdci. Jo ještě bych Vám chtěla říct, že jsem si založila formspring, tak kdyby Vás něco zajímalo, zeptejte se a já se budu snažit Vám odpovědět co nejdřív a co nejlépe budu umět :)
Jo a ještě jsem si vzpomněla na něco :D Má sestřenice si založila taky blog a je smutná, že jí tam nikdo  nechodí, tak by jí i mě udělalo velkou radost, kdybyste se tam jukli a napsali třeba nějaký komentář... Stačí doopravdy jen ňáká blbost, jí to udělá radost tak jako tak :) Je to tady.
Tak to už je asi fakt konec. Mějte se hezky a zítra, doufám, že bude ta manikúra... Sice mám školu do čtyr, ale to snad ještě tma nebude.
Klára

2 komentáře:

  1. Oooou tahle láhev je úžasná! Je teď velice populární a navíc opravdu pomáhá v pitném režimu lidem jako já, kteří "nemáme žízeň" :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě pak napiš recenzi na bobble lahev. :) Také mě láká její koupě.

    OdpovědětVymazat