pondělí 22. října 2012

Essence - Show Your Feet - 10 In the Jungle

Ahoj! Konečně tu mám pro vás další recenzi a to na lak od Essence z kolekce Show Your Feet. Mám celkem dobrou náladu, protože tenhle týden se jde do školy jen 3x, vlastně už jen 2x, takže to jde. Mimochodem kouká někdo z vás na Pretty Little Liars? Zítra bude speciální halloweenský díl :) Nehorázně se těším. Ale teď už k recenzi...
Jak vidíte, je to krásná tmavě zelená, trošku takový jehličnan mi to připomíná :D Tuto barvy pojmenovali ,,in the jungle" což podle mě krásně sedí. Lak se krásně lakuje, je tekutý a má tenčí štěteček. S výdrží uvidíme, ale už dneska mám tročku ošoupaný konečky a to jsem si ho lakovala včera večer. No ale uvidíme. Kryje ve dvou vrstvách a pěkně se leskne.
Na podzim se podle mě moc hodí, proto ho teď asi budu nosit víc :P Jinak koncem týdne bych si ráda zašla do drogerie koupit pudr, štětec na pudr a nějaký linky ve fixe, tak by mi moc pomohlo, kdybyste mi napsali, s čím jste spokojený :) Ve čtvrtek mám narozky a (nejspíš) dostanu ten foťák, tak se těšte, že fotky budou o něco kvalitnější... To je k tomuto laku asi všechno a já bych vám ho vřele doporučila... Pokud mi hned nezhoustne, jak jsem to u pár laků od Essence měla, bude fakt super.
Na rozloučenou ještě jednu fotku.
Jak vidíte, ruce jsem ještě oživila tak, že jsem si prsteníček´nalakovala světle růžovým lakem od Rimmel. Recenze na něj je tady :)
Mějte se hezky!!
Klára

3 komentáře:

  1. Klárko, ty tu máš perfektní podzimně nehtovou atmosféru. :-) Přesně takovou barvu si představuju k aktuálnímu počasí a ten růžový prsteníček je parádní zpestření. ;-) Úplně se stydím, že mám na nehtech obyčejný bezbarvý lak (musím to napravit).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá barva, mám podobné kalhoty :-)

    OdpovědětVymazat
  3. krasna zimna ihlicnanova farba!
    Inak pozývam ťa k sebe na úplne prvú giveaway pri 3 výročí blogu!
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat