úterý 30. října 2012

Podzimní měsíčková manikúra

Ahoj! Od učení si potřebuju na chvíli oddechnout a tak mám pro Vás konečně ten slibovaný článek. Samozřejmě dneska jsem ze školy přišla až v půl pátý, takže už tma jak v pytli - tím pádem se budete muset spokojit s fotkami na umělém světle, kde je trochu zkreslená barva :/ Mimochodem mám pocit, že se mi nějak zvyšuje návštěvnost - díky moc :) Tak už nebudu zdržovat a jdeme na to.
Tak. Na tuto manikúru jsem požila nový lak od Essence, ještě ve starém designu lahviček. Je to taková světle hnědo-šedá barvička, podle mě jako dělaná právě na podzim. Jenže jsem to chtěla nějak oživit. A tak jsem si vzala svůj prastarý lak taky od Essence, třpytkový a udělala si na hnědý podklad třpytivé měsíčky. Hnědý lak kryje ve dvou vrstvách a krásně se leskne. S výdrží to bude asi stejně jako u ostatních Essence laků, tak tři dny bez nějakýho velkýho porušení.
Názvy:
Řeknu Vám, byla to fuška tam ty měsíčky namalovat :D Já ještě nevlastním žádný zdobící štěteček, takže jsem měla pomalovný všechny ty kůžičky okolo prstů, takže pak jsem odlakovávala o sto šest :D Ale dobře to dopadlo. Na denním světle to vypadá úžasně. Ještě ten odstín Space Queen v sobě obsahuje spíš modro-zelené třpytky a tak se to úžasně oživilo.
Tak to je asi všechno :)
Líbí se Vám tato měsíčková manikúra? Nějaké typy na lepší a snadnější aplikaci?
Mějte se!
P.S. zítra mi má přijít listopadový LadyBox tak už se těším!! Určitě očekávejte zítra nebo ve čtvrtek otevírání... To zas bude LadyBoxových článků... Doufám, že Vám to nebude vadit.
Klára

1 komentář:

  1. Taky se moc tesim na novy ladybox :) jinak me ani takovy mnozstvi clanku nevadi,ja se rada pokocham ruznymi nazory :)

    OdpovědětVymazat