úterý 2. října 2012

Strawberry Fanta LipSmacker - recenze

Ahoj. Dneska mám pro vás slibovanou recenzi na můj nový LipSmacker. Je fakt....... viz. článek :)
......super! Já ho koupila v Intersparu za 70,-Kč, ale když jsem se o něm zmiňovala v New in článku, Kyky napsala, že je mají i v KappAhl, takže se kdyžtak koukněte i tam :) Mají několik příchutí (CocaCola, CocaCola Vanilla, Fanta Orange, Fanta Strawberry, Sprite...). Prostě je jich požehnaně. Já si vybrala jahodovou Fantu, protože, jakmile mám něco jahodovýho na rty, je to skoro jistota, že se mi to bude líbit. Myslela jsem si, že to bude jen průhledný balzám, ale jak jsem se zmýlila. Alespoň tato příchuť mě mile překvapila, protože vám zabarví rty do růžova a navíc je pak máte krásně perleťové. A navíc ještě rty vyživuje, je velmi příjemný a navíc krásně VONÍ! Voní jak nějaké jahodové bonbony takže si k němu pořád musím čuchat a pořád si tím "patlat" rty. Když si lipsmacker omylem slíznete, vůbec nevadí. Chutná po jahodách a někdy se přistihnu, že ho trošku slíznu schválně :D Takže pro toho, kdo drží dietu, je úplně ideální. Stačí si olíznout rty a máte v puse krásně sladko, jako kdyby ste snědli mísu jahod.
Na vysouvání je dole "vroubkovaný kolečko" :D A ještě ke všemu se mi strašně líbí ten design. Je prostě krásně holčičí, leskne se a je akorát do kapsy. Ještě tu mám fotku, jak vypadá na rtech...
Jak můžete vidět, rty se krásně perleťově lesknou :)
Nakonec bych teda napsala, že tento balzám u mě vyhrál na plné čáře a určitě vám doporučuju ho vyzkoušet. Možná se vám zdá být trošku dražší, když je to vlastně jen balzám, ale věřte, není to jen ledajaký balzám a určitě se vyplatí si ho koupit.
Doufám, že se vám článek líbil a zítra zase tady, u mě na blogu - ahoj :))
Klára

7 komentářů:

  1. Já jsem jela do Intersparu v Prostějově a nemají je tam to je pech Olomouc,Prostějov nikde nic já chci Sprite

    OdpovědětVymazat
  2. boží!!! strašně se mi líbí, musím ho tady někde objevit :P

    OdpovědětVymazat
  3. super ja by som si ho kupila ale jedine tak s príchutou tequilla :) haha

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. A to já mám zas radši Bubble gum. Takže kdyby měl někdo zájem, LS Strawberry Fanta klidně prodám

    OdpovědětVymazat
  5. Rty vypadají jemňounce a nádherně, balzámku určitě neodolám ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem na něj úplně náhodou narazila snad v Intersparu a hned jsem ho musela mít. Miluju Fantu a ta jeho slaďoučká příchuť!Mňam :)

    OdpovědětVymazat
  7. myslíte že to bude i intersparu ve zline? :D děkujííí :3

    OdpovědětVymazat