čtvrtek 25. října 2012

Catrice - Multi Colour Blush - 010 Riviera Rose

Ahoj... Dnééska mám narozeniny... lalala. To mě ale neodradilo od toho, abych Vám napsala recenzi na mojí první tvářenku. A to od Catrice, která byla součástí balíčku z babybaby :) Jinak co se týče dneška, celý dopoledne jsem vyklízela šuplíky a teď si musim rozmyslet, co do nich dám, když je v nich takovýho  místa :D Každopádně to je vám asi šumák, tak jdem na tu tvářu :))
Takže jak můžete vyčíst z obrázku, tvářenka je rozdělená do čtyř barevných částí. Nejmenší je taková světle hnědá, pak lososová (možná i trošku do broskvova), růžová a nakonec taková světlounce růžovo-béžová.
Na tvářích je fakt nenápadná, když na vás zasvítí sluníčko, krásně se třpytíte, ale ne zas nějak moc, takže na den se v pohodě hodí. Řekla bych, že dodává takovou zdravou barvu :)
Omluvte moje žíly, ale je tak blbý světlo, že to prostě nešlo líp vyfotit. Hnědá je nejníž, pak lososovo-broskvová, růžová, béžová...
S výdrží je na tom asi tak průměrně. Samozřejmě, když si jí dám trošku ráno, tak večer při odličování už toho na tamponku moc neni, ale každopádně si myslim, že na to, že stojí do 100 korun, je velmi dobrá a hezká. Navíc balení se mi taky líbí, a zavírání je na takový ten pant, jak to ani nedovřete a ono se to samo zavře... jestli víte, co myslim :D
Tak to je k této tvářence asi všechno, doufám, že se Vám recenze líbila a mějte se hezky!
Klára

4 komentáře:

  1. Skvělá recenze! Tvářenka vypadá moc hezky! :))

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. hodně štěstí k narozkám! :) tvářenka vypadá fakt dobře,ale já je nepoužívám..

    OdpovědětVymazat
  3. podla mna ma krasnu farbu, ja by som si ju za tu cenu kupila :)

    Inak nezabudni sa zapojit do mojej uplne prvej giveaway pri 3 vyroci blogu!
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat