středa 24. října 2012

Chtěla bych...

Ahoj. Konečně prázdniny. Hurá! Už po těch třech dnech jsem na padnutí :D Při každym pohybu se zakymácim a oči se mi pořád klíží... Potřebuju spánek. Ale - zítra mě čeká perný den. Vyčlenila jsem si zítřek na to, abych si konečně uklidila šuplíky z psacího stolu, protože tam mam nastřádaný krámy snad o mých pěti let a teď jsou šuplíky tak plný, že je málokdy dovřu. A taky si uklidim na stole. A taky se kouknu na PLL. A taky si umeju vlasy :D Takže jak vidíte - volna si moc neužiju. A navíc mám zítra narozeniny. Takže večer jdu ještě s rodiči na večeři, ne že by mi to vadilo...
Včera jsem brouzdala po netu a nakonec jsem skončila na stránkách H&M. Bože. To jsem nikdy neměla dělat. Rozklikla jsem strašný množství všemožných doplňků, světrů atd. Nakonec jsem to vytřídila na pouhý tři, ale i to, když si to sečtu vyjde asi na 1450,- Kč. :/ Takže nic moc :D Ale podělit se s vámi můžu a tajně doufat, že třeba něco zaregistruje Ježíšek... Přece jenom už to jsou jen 2 měsíce.
 






















































Šála stojí 299, čepice 249 a svetr 899... Béé. Chci to :D
No a nakonec bych Vám moc chtěla poděkovat. Za co? Za celý dva měsíce provozování tohoto blogu mě navštívilo už přes 5000 lidí a mám 27 pravidelných čtenářů. No neni to skvělý? Díky moc a jsem moc ráda, že se Vám tu líbí a doufám, že tak tomu bude i nadále :)
Mějte se krásně.
Klára

4 komentáře:

  1. Tak tyhle kousky jsou parádní! Zamilovala jsem se do nich stejně jako ty. Zimě a mrazům se s takovou parádou budeme jen smát ;-)).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Jejda, tos zase nemela delat ty, davat to na blog... Sakra ten svetr je úžasný, ta čepice ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat