středa 10. října 2012

Saturday Outfit :)

Ahoj! Dneska mám pro vás připravený článek s outfitem, který jsem měla v sobotu na slunečnou procházku Prahou. Fotku mám jen jednu, ale myslím, že ukazuje vše, co má :D
Vzala jsem si nový flitrový svetr z Vero Mody, džíny z Tally Weil. Fakt pohodlný outfit pro každou příležitost :)
Omluvte mou schromlou ruku, ale než jsem se stačila nadát, mamka fotila, takže... :D Svetr se opravdu krásně třpytí, hází prasátka všude kolem mě, a lidi se na mě zle dívaj, protože je to oslňuje. C'est la vie.
Když jsem tento svetr dávala do článku s new in, někdo se mě ptal, jestli nekouše. Samozřejmě, že ty flitry trošku koušou, ale za chvilinku se na to dá zvyknout. Já jsem si ho zamilovala a určitě ho teď budu hodně nosit. Ještě mám ten pletený svetr z H&M, který jsem si koupila už na konci srpna, ale vyčkávám ještě na větší mrazy, protože ve škole nám topí tak, že pomalu i v tričku je ti horko, a když někdo otevře okno, tak je tam zas kosa :D Takže uvidíme, jak se to vyvrbí :)
Doufám, že se Vám dnešní kratší článek líbil a nezapomeňte mi psát rady, jakou tašku si vybrat tady. Já už jsem polorozhodnutá, že si koupim tu druhou... Ale stejně mě zajímá Váš názor.
P.S. Dneska jsem si objednala říjnový LadyBox k zrecenzování, tak už se těším :)
Klára

1 komentář:

  1. Ahoj krásný blog!:)Jak vidím tak hodně oblíbený jen tak dál:)Chtěla bych poprosit o menší pomoc!:)Rozjíždíl blog a chtěla bych aby ho sledovalo co nejvíc lidí:( PROSÍM pomoc mi:) děkuju oplatím:) :)Krásný světřík

    OdpovědětVymazat