pátek 19. října 2012

Tipy na dárky

Ahoj. Konečně jsme se dočkali a je pátek. Po celém týdnu jsem celkem slušně unavená, tak si to budu muset o víkendu dospat. Dnešní článek je pouze takový oddychový, o víkendu nebudu doma, tak neočekávejte další články. :)
Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a mě začíná vrtat hlavou, čím komu udělám radost. Ráda vyrábím a zkouším nové věci, ale klidně i nějakou věc pro radost koupím. Už víte, jak to provedete vy? Největší dilema je asi s tátou, bráchou a dědou... Takže v týhle oblasti bych potřebovala nejvíc poradit.
Jinak za týden už budu o rok starší a nakonec jsem změnila ten foťák, když mi jedna slečna napsala, že tenký foťáky nejsou dobrý... Proto jsem přeskočila na úplně odlišnou skupinu foťák a asi si budu přát tento. Co si o něm myslíte? Je celkem levný, ale dobře hodnocený. Jdou s nim dělat i krásný makro fotky, tak uvidíme. Každopádně už se hrozně těším, protože moc ráda fotím, tak snad sem taky nějakou přidám. A co by se vám tu líbilo za články? Už hrozně dlouho si chci koupit pudr, v drogérii, tak by mě taky zajímalo, jestli máte s některým dobré zkušenosti. A taky obecně bych strašně chtěla vyrazit do nějaký obrovský drogerie, nejlíp do Rossmana ve Vodičkový, protože tam maj takový výběr všeho. Chtěla bych si určitě pořídit nějaký nový lak, abych měla co recenzovat a navíc by se mi hrozně líbil nějaký neobvyklý. Tak uvidíme, kdy se tam dostanu.
Nakonec Vám sem dám veselou písničku, která mi vždycky vykouzlí úsměv na tváři :)
Víte, že ta písnička je od český skupiny? Já se to dozvěděla až teď... :D
Mějte se hezky a užijte si víkend!
Klára

1 komentář: