sobota 11. května 2013

Gabriella Salvete - pískový lak na nehty Stars - 02 Sapphire |RECENZE|

Ahoj!
Dneska je venku tak zataženo a deštivo, že jsem zalezlá doma, u počítače, nebo u knížky a odpočívám. Někdy prostě takovýhle den musíte využít k tomu, abyste znovu načerpali síly do dalšího týdne. Každopádně relaxování mě neodradilo od toho, napsat slibovanou recenzi na fialový lak s pískovým efektem od Gabriella Salvete :) Tak se pohodlně posaďte a pusťte se do čtení!

Jelikož je tohle limitovaná edice a s nákupem jste váhaly až do teď, oblečte se, popadněte deštník a hned teď upalujte do drogérie, protože tyhle laky už jsou skoro všude vyprodané! Já sama jsem narazila na tento, můj vysněný, který na mě čekal poslední v regálu.
Základní barva tohoto laku je fialová (nečekaně) a jsou v něm fialové a stříbrné třpytky. Na sluníčku se krásně leskne a všechny okolo to udivuje :) Výsledný efekt laku je tzv. pískový, trošku hrubší, ale nemusíte se bát, že byste si díky nim něco zatrhly. Jen stačí trošku opilovat špičky. 
Lakuje se hezky a kryje ve dvou vrstvách. Bála jsem se odlakování, ale šlo to překvapivě dobře! Dneska dopoledne jsem to absolvovala a bylo to úplně v pohodě, pro mě je větší problém odlakovat rudý lak :D
Výdrž je taky celkem dobrá, vydržel dva dny bez poškození, třetí den se mi kousíček laku odštípnul. Výhoda ovšem je, že jak je ten lak "hrubý", tak nějaký nedokonalosti jdou v pohodě dolakovat a vůbec to není vidět. Takže mi vlastně ani nevadí ta výdrž. 
Komu by se zachtělo mít pouze třpytivý lak, stačí přes něj přetřít topcoat a je to!
Na závěr bych tedy řekla, že jsem opravdu ráda, že jsem si ho koupila, protože takovýhle kousek se hned jen tak nenajde (i díky tomu, že je to limitovaná edice) a nevadila mi i o něco vyšší cena (normálně 80,-Kč, já kupovala ve slevě za 70,-).
Na závěr už tedy jen fotky výslednýho efektu!



Na týhle fotce jsou krásně vidět ty "částečky".

No a to je všechno. Dejte mi vědět, jestli jste si i vy nějaký pořídily a jakýmu odstínu jste tedy podlehly ;)
Mějte se krásně a užívejte si víkendu!
Klára


12 komentářů:

  1. Je to krásná barva a na nehtu vypadá krásně)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si taky koupila tenhle fialový a jsem nadšená že si můžu dolakovat jen oloupané špičky.Mohly by vymyslet i jiné barvy.Oranžovej se mi nelíbí a ty další dva mají velké třpytky.

    OdpovědětVymazat
  3. Už si jeden vážně pořídím, tento fialový vypadá opravdu krásně, takže dál odolávat nemohu :). Už před časem jsem si takový chtěla koupit v Kiku, ale tam stály asi 6€, to tahle cena je příznivější :).
    Moc se mi líbí tvůj blog, od teďka tě sleduji :)
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Určitě si ho musíš koupit, je to fakt unikátní, jen tak někoho na ulici s tím nepotkáš :)

      Vymazat
  4. Teď si ním lakuji nehty :D Ten fialový je nejhezčí, dobře jsme vybraly! A máš skoro stejné nehty jako já, nechtějí mi narůst O.o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď! Já mám zase raději o něco kratší, než mít dlouhý drápky :D

      Vymazat
  5. mne sa tie laky strasne pacia akurat u nas ich nie je dostat :(

    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, na těch nehtech vypadá bezvadně!

    Ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway http://dullsinea.blogspot.cz/2013/04/jarni-giveaway.html
    Potěší mě, když se zúčastníš.

    Hezký den
    Dullsinea

    OdpovědětVymazat
  7. Wow tak ten si seženu! Ať to stojí co to stojí :D

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem ho viděla několika holkám a musím říct, že je to rozhodně produkt roku, aspoň u laků :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat